[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 2 12:00:04 UTC 2004


Ivan Stojmirov напиша: 

> И ја мислам дека баскет е подобро.  :-)

Не играме баскет бе. Треба тројки да се прават глупости. Вака 6+1 на 6+1 
фудбал е подобро.


-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list