[Ossm-members] Calling all entusiasts: Македонски книговодствен слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 2 11:57:13 UTC 2004


А нешто пари ќе има или ова entusiasts од насловот, кое btw не ти е добро 
спелувано, ќе се следи дословно? :)-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list