[Ossm-members] Linux Mandrake 10, пишман!!! [NEWS]

Marko Ivanoski marko24 at on.net.mk
Tue Apr 6 13:18:05 UTC 2004


McMek wrote:

>Го инсталирав МДК 10, му ги стаив дриверите на Нвидиа и решив да
>слушам мп3 и пуштив xmms, арно ама тоа се заглави. Бидејки не знаев
>каде да го најдам програмот kill, после долго време си го рестартирав
>и тоа најнормално преку логоут. После подигање веќе нејќеше да влезе
>во X. Ги реинсталирав драјверите и се си беше ОК.
>
>Имаше некои заебанции и со ЛАН-от.
>
>Мислам дека МДК 10 не е баш како што треба.
>  
>
Sto masina imas?More information about the Ossm-members mailing list