[Ossm-members] Фудбал

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Apr 11 23:46:23 UTC 2004


Gnome VS KDE фудбал мечот би требало да се одржи на 17 април, сабота на 
игралиштето во средното училиште Корчагин.

KDE екипата е комплетна, а на веројатните победници (Gnome екипата) им 
фали уште еден човек. :)

Значи ајде пријавувајте се и да заокружиме точно време.
More information about the Ossm-members mailing list