[Ossm-members] Re: lugola.ossm.org.mk [NEWS]

Janko Janko
Tue Apr 13 21:00:40 UTC 2004


На Mon, 12 Apr 2004 23:18:10 +0200, Arangel Angov <email blocked> напиша:

| „ОССМ“ ја би го заменил со „Слободен Софтвер Македонија“, многу луѓе не 
|знаат што значи „ОССМ“.

Акроним на „Слободен Софтвер Македонија“ би бил ССМ, а мене прва асоцијација
за ССМ ми е „Сојуз на Синдикати на Македонија“, со други зборови постои и
уште една организација со таков акроним.

П.С. Не дека имам нешто многу врска со синдикативе али во маало ми е
здрадата :-).

-- 
Поздрав,
    Јанко   More information about the Ossm-members mailing list