[Ossm-members] Re: Fudbal

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Apr 15 13:13:07 UTC 2004


Новица Наков wrote:
> Сабота 17-ти, 12h, РЈК. Само да се преброиме уште еднаш. Треба да сме 12:
> 
> Глиша, Новица, Дамјан, Данко, Илин, Миша, Уфо, Стојмир, Ристе, Златко,  
> Атомик,  -- 11. Фали еден човек, или двајца ако Глиша не игра. :)

А зашто не почекавме да се направат маици?
Јас не мислев дека толку е итна работава.

-- 
Today is the first day of the rest of your life.

More information about the Ossm-members mailing list