[Ossm-members] Re: Fudbal [NEWS]

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Thu Apr 15 13:18:56 UTC 2004


>> Сабота 17-ти, 12h, РЈК. Само да се преброиме уште еднаш. Треба да сме
>> 12:
>> 
>> Глиша, Новица, Дамјан, Данко, Илин, Миша, Уфо, Стојмир, Ристе, Златко,
>> Атомик, -- 11. Фали еден човек, или двајца ако Глиша не игра. :)

А шо брат-ти не го бива?!?

> А зашто не почекавме да се направат маици?
> Јас не мислев дека толку е итна работава.

Абе маици не ни требаат, голи ќе играме :)

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list