[Ossm-members] Re: Fudbal [NEWS]

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 15 13:43:48 UTC 2004


дамјан г. напиша: 

> А шо брат-ти не го бива?!?

На терен ќе оди. :)

> > А зашто не почекавме да се направат маици?

Па никој не се заангажира да ги прави. :) А може и да се одложи ако сакате. -- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list