[Ossm-members] Re: Fudbal

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 15 14:04:51 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>>>А зашто не почекавме да се направат маици?
>>>      
>>>
>
>Па никој не се заангажира да ги прави. :) А може и да се одложи ако сакате. 
>


Абе какво одлагање, на кој не му се игра нека не доаѓа. Фудбалот е закажан.

А за џиџи-миџи и маички, стојмир ако сакаше ќе спобркаше работа досеа, 
рековме дека ако се по 100 денара дека ќе дадеме пари. На крај па и што 
се толку важни маичките?! Важно е дружењето, еве Дамјан гол ќе игра. :))))More information about the Ossm-members mailing list