[Ossm-members] Re: Fudbal

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Apr 15 14:21:04 UTC 2004


Arangel Angov wrote:
> А за џиџи-миџи и маички, стојмир ако сакаше ќе спобркаше работа досеа, 
> рековме дека ако се по 100 денара дека ќе дадеме пари. На крај па и што 
> се толку важни маичките?! Важно е дружењето, еве Дамјан гол ќе игра. :))))

Важно е дека ти си најнестрпливото суштество у светот.

А јас, како капитен на GNOME тимот, предлагам презакажување на 
утакмицата за наредната сабота.
Ако мрчиш ќе те ставам да седиш на клупа цела утакмица!  :-)


-- 
We used to have a weekly sacrifice of a virgin to ensure the success of 
the project. Then we ran out of programmers for some odd reason...
More information about the Ossm-members mailing list