[Ossm-members] Re: Fudbal

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 15 14:30:55 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

> А јас, како капитен на GNOME тимот, предлагам презакажување на 
> утакмицата за наредната сабота.


Фудбалот не се откажува.

И не се само-прогласувај за капитен туку провери ја архивата на мејлови 
за да видиш кој е. :)

И уште нешто. Предлагам отпуштање на Кстојмир од Гноме тимот или негов 
трансфер во КДЕ тимот поради неодговорност и несериозност.

ПС Знам дека скришно користиш КДЕ!
ППС Сабота, 17ти април, 12.00, Корчагин.

More information about the Ossm-members mailing list