[Ossm-members] Slackware и PDF Печатење

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat Apr 17 02:35:45 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Aleksandar Balalovski at GSS Team напиша: 
>
>  
>
>>Кога користам KGhostView е можам да печатам ПДФ. Јавува некоја грешка за
>>некомпатибилност на форматот и слично. 
>>    
>>
>
>Не те разбирам каде ти е проблемот. Тоа во KDE ли ти се случува? Од kedit да 
>речеме можеш ли да принташ? 
>  
>
Во КДЕ се случува да, КДЕ 3.1.4, а финтата е што со КWrite и било кој 
друг едитор можам да печатам. Дури печатам и со Open Office.org само 
ПДФ-ата ми се проблематични.

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list