[Ossm-members] Re: Mozilla prevod?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 23 08:44:20 UTC 2004


Vladimir Stefanov напиша: 

> ама сега само како рут можам да ја гледам Мозилата, кога
> како обичен корисник ќе го сменам јазикот во македонски после рестартот
> ми се појавува Gecko прозорец со некои кодови?! 

Па xpi-то не е баш најдобро. chmod 664 на jar-овите.

> И да те прашам, абе оти 
> не го пратиш преводот на сајтот на Мозила, па да го симнуват луѓето
> директно од таму? 

На сајтот на мозила не стојат преводи, туку само линкови каде може да се 
најдат истите.


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.



More information about the Ossm-members mailing list