[Ossm-members] Re: Mozilla prevod?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Apr 25 10:50:08 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>l10n тимот, и ако сака он нека прави нешто. Ако не, повели ти. Искрено, ме мрзи да се бафтам со тоа. Уфо контактираше со некој од Mozilla
>

Нека се досреди преводот и ќе пратам мејл на Андреа за да го објават.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list