[Ossm-members] Revolution OS [NEWS]

Ilija Koco ilijak at siva.com.mk
Tue Apr 27 09:22:29 UTC 2004


Darko Spasovski wrote:

> Новица Наков wrote:
> 
>> Vladimir Stefanov напиша:  
>>
>>> да го пуштам преку лoкалната телевизија
>>>   
>>
>>
>> Без злоупотреба на авторски права! Авторот на филмот веќе кажа дека 
>> дозволува некомерцијални проекции, ако се изведат од оригинално DVD и 
>> ако тој биде известен за тоа.
>>  
>>
> E ova e vishe mrchenje muda!
> 
> Aj napraj eden reality check - sto mislis, sto pusta gazdata na 
> kocanskata televizija u slobodno vreme? Filmovi so licenca od Warner 
> Bros i Paramount Pictures?
> 
> Momci, se zamarame so nepotrebni detali...mislam, namesto da forsirame 
> linux propaganda nasekade, ovde se ebavame so nekakvi fini, akademski 
> principi.
> 
Ако правиме така тогаш сме исти како оние кои користат пиратирен Windows 
и викаат дека тоа е исто како Линукс бидејќи бил бесплатен.
ИлијаMore information about the Ossm-members mailing list