[Ossm-members] Превод на peer

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Aug 24 08:47:57 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

> Поздрав
>
> П.С. До каде е КДЕ преводот?
>
Се работи на случајот. Има заинтересирани за преведување?
More information about the Ossm-members mailing list