[Ossm-members] CD i za spisanieto Plugin - PC World Makedonija

Игор Петрески igor at pcinfo.com.mk
Tue Aug 24 12:23:20 UTC 2004


Дамјан напиша:


> Од друга страна во уредувачката политика не би сакале да им се мешаме, иако 
> дефинитивно може да се подобрат некои работи во македонскиве (па и светските) 
> списанија.

Како на Пр.?

Игор.

More information about the Ossm-members mailing list