[Ossm-members] Re: Software Freedom day во Скопје

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Aug 26 09:53:22 UTC 2004


На 25 авг 2004 (среда), Arangel Angov напиша:

> маички со ???Got Freedom???? и www.freesoftware.org.mk. Ристе ќе донира 
> 10тина поло маички со туксот.

Јас купувам една ХХЛ! :)

> Цедеата ќе треба да се режат, затоа пријавувате се уште сеа. Јас 

Уште ми е под гаранција режачот, знаете како да ме најдете. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list