[Ossm-members] Re: Software Freedom day во Скопје

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Aug 26 13:08:05 UTC 2004


On Thursday 26 August 2004 11:53, Georgi Stanojevski wrote:
> На 25 авг 2004 (среда), Arangel Angov напиша:
> > маички со ???Got Freedom???? и www.freesoftware.org.mk. Ристе ќе донира
> > 10тина поло маички со туксот.
>
> Јас купувам една ХХЛ! :)

Јас една `M' :)

>
> > Цедеата ќе треба да се режат, затоа пријавувате се уште сеа. Јас
>
> Уште ми е под гаранција режачот, знаете како да ме најдете. :)

Дефинирајте што точно треба да се режи. Имам некои цд-а да ги режнам па да 
пратам. Ако не па, режете си вие. Јас ќе режам на 21.09 (FSD-Bt) :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list