[Ossm-members] Re: Мозила

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Dec 1 23:47:14 UTC 2004


Томислав Марковски напиша:

>Group Policy.
>Ако е на домен машината, тогаш од домен контролерот во Active Directory
>Users and Comps, десен клик на root-от и Properties.
>Ако не е на домен, на самата машина WinKey+R, и пиши "gpedit.msc"
>...и после играј си со полисите...
>  
>

Се Виндоуз корисници и администратори еј... загрижувачка ситуација.. дај 
напрајте си mk.comp.evil.microsoft и таму прајте си ги муабетиве. :)More information about the Ossm-members mailing list