[Ossm-members] Re: Мозила

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Dec 2 00:42:54 UTC 2004


On чет, 2004-12-02 at 00:47 +0100, Arangel Angov wrote:

> Се Виндоуз корисници и администратори еј... загрижувачка ситуација.. дај 
> напрајте си mk.comp.evil.microsoft и таму прајте си ги муабетиве. :)

Ти што ќе полагаше сега? MC** нешто?


More information about the Ossm-members mailing list