[Ossm-members] Prevod na upatsvoto za koristenje na Fedora

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Thu Dec 2 11:11:38 UTC 2004


Дечки, имам малку слободно време, па размислував за превод на УНДП
прирачникот за користење на Федора Линукс десктоп. Дали мислите дека е
потребно - ако не гледате потреба, да не трошам време ...


More information about the Ossm-members mailing list