[Ossm-members] Prevod na upatsvoto za koristenje na Fedora

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Dec 2 11:48:48 UTC 2004


Nikola Vanevski wrote:

>  Дечки, имам малку слободно време, па размислував за превод на УНДП
>  прирачникот за користење на Федора Линукс десктоп. Дали мислите дека
>  е потребно - ако не гледате потреба, да не трошам време ...

Потребно е, во секој случај, ќе биде документ кој има примена. Ти стојам 
на располагање за помош, може и да поделима работа.
Каде може да се најде тој прирачник? Ми доаѓаат милион идеи за негова 
употреба :)

Томе

More information about the Ossm-members mailing list