[Ossm-members] Prevod na upatsvoto za koristenje na Fedora

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Thu Dec 2 11:58:09 UTC 2004


On Thu, 02 Dec 2004 12:48:48 +0100, Томислав Марковски
<tome at users.ossm.org.mk> wrote:
> Ти стојам на располагање за помош, може и да поделима работа.

Ќе викам гласно ако треба помош :)

> Каде може да се најде тој прирачник? Ми доаѓаат милион идеи за негова
> употреба :)

http://www.iosn.net/training/end-user-manual/print


More information about the Ossm-members mailing list