[Ossm-members] Re: Prevod na upatsvoto za koristenje na Fedora

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 2 13:38:26 UTC 2004


Nikola Vanevski wrote:

>Ќе викам гласно ако треба помош :)
>  
>

Баш се мислев и јас да го преведувам пошто е стварно добар за почетници. 
Има и презентации кои што мислев да ги преведам и кои што би можеле да 
се искористат во некоја прилика. Ако го средувате вие тоа, ја можам само 
презентацијата да ја преведам. :)


More information about the Ossm-members mailing list