[Ossm-members] Dozivuvanja so nasite carinski organi

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Dec 3 11:31:35 UTC 2004


Nikola Vanevski wrote:

>  Крајниот заклучок е дека (веројатно) ќе имам десет Убунту ЦД-а, па
>  ако има заинтересирани...Стојам на располагање!

Јас мислам дека напишав 20 цдиња, ваљда нема тоа да значи 2 пати повеќе 
објаснување. А да и кажам дека е музика?
Ќе ме царини?
More information about the Ossm-members mailing list