[Ossm-members] Dozivuvanja so nasite carinski organi Preedlog

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Fri Dec 3 15:34:12 UTC 2004


On Fri, 3 Dec 2004 15:40:06 +0100, Dean Josevski <dean at integraeng.com.mk> wrote:
> 
> Текстот посебно ми се допадна и предлагам да го отстапиш на некое од нашиве
> списанија за развој на информатичката култура. Баш вака како што е од збор
> до збор.
> 
> Деан Јошевски
> 

Не беше пишуван со таква намера, само сакав да го поделам искуството.
Башка, веројатно мустаклијата и тетката нема баш да ја ценат
категоризацијата :)

Инаку, ако ви се допадна, еве официјално го ставам текстот под ГПЛ и
ако некој сака, може слободно да го објави или прати некаде :)


More information about the Ossm-members mailing list