[Ossm-members] GNU/Linux punchline?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 3 17:40:47 UTC 2004


Сте размислиле некогаш што да му одговорите на некој човек кога ќе ве праша 
зошто да инсталира GNU/Linux, или било кој друг софтвер? Ама да му дадете 
обичен, лесен одговор, а не дефиниција од ФСФ.

-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list