[Ossm-members] Re: Dozivuvanja so nasite carinski organi

Anton Zinoviev zinoviev at debian.org
Fri Dec 3 19:47:50 UTC 2004


On Fri, Dec 03, 2004 at 06:47:27PM +0100, Georgi Stanojevski wrote:
> На  3 дек 2004 (петок), Nikola Vanevski напиша:
> 
> > почна да ми мавта едно бело пакетче пред носот (ко да е полно со
> > колумбиски хероин) и ми вика ???Што е ова?"? И ни пет ни шест, од
> > пакетчето ми извади.... Убунту ЦД.
> 
> Епа така ви е, ќе идете во затвор кога користите какви не
> дистрибуции. :)

Ау!  Во затворот софтверот не е слободен!

Антон Зиновиев
More information about the Ossm-members mailing list