[Ossm-members] Re: GNU/Linux punchline?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 3 17:44:30 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Сте размислиле некогаш што да му одговорите на некој човек кога ќе ве праша 
>зошто да инсталира GNU/Linux, или било кој друг софтвер? Ама да му дадете 
>обичен, лесен одговор, а не дефиниција од ФСФ.
>

Ја веќе не им објаснувам ништо, им пуштам вирус на компјутерот и им 
сурфам со ИЕ на ворлдсекс.ком и им инсталирам милион адвер срања и после 
тоа сами ме молат да им дадам линукс. Озбилно!More information about the Ossm-members mailing list