[Ossm-members] Re: GNU/Linux punchline?

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Fri Dec 3 19:05:24 UTC 2004


|>Сте размислиле некогаш што да му одговорите на некој човек кога ќе ве праша 
|>зошто да инсталира GNU/Linux, или било кој друг софтвер? Ама да му дадете 
|>обичен, лесен одговор, а не дефиниција од ФСФ.
|>
|
|Ја веќе не им објаснувам ништо, им пуштам вирус на компјутерот и им 
|сурфам со ИЕ на ворлдсекс.ком и им инсталирам милион адвер срања и после 
|тоа сами ме молат да им дадам линукс. Озбилно!

И ја не му објаснувам ништо. Само ја грабам девојка му и ја еб*м пред
него. После му викам неговиот компјутер е следен ако продужи
да користи Windows и он се усерува у гаќи. :-))
More information about the Ossm-members mailing list