[Ossm-members] Re: Еден пасус за превод

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Dec 7 17:13:32 UTC 2004


На 07 дек 2004 (вторник), Nikola Vanevski напиша:

> Ок, ама не се работи за песни. Дури и податочните ЦД-а имаат траки, и
> во упатството се мисли на податочни ЦД-а. Аудио ЦД-ата скоро не се ни
> спомнати.

Аха, значи станува збор за multisession? Неможеш како сесии да го преведеш
tracks?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list