[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Dec 8 20:19:41 UTC 2004


�� wrote:

>>Денешни збиднувања (трета работа): преводот на Гимп уште првиот пат бил
>>успешно додаден во цвс-от, но причината што мислевме дека не е додаден е
>>следната: датотеките кои ги добив беа преземени од малку поодамна, а во
>>меѓувреме се сменија многу стрингови (980 фази, 182 нови), па така кога
>>    
>>
Ова е само од главната .ро датотека, има уште две. Ама промените се 
минорни и ќе биде брзо.

>следниот ден видовме обработка на преводот, испадна дека не бил успешен
>commit-от. Ова го утврдивме денес со Владо, кога повторно сакав да ги
>додадам преводите. Владо рече дека веќе работи на новата датотека.
>  
>
Работам. А кога беше крајниот рок?

>Очигледно, никој не го симнал или пробал преводот, или пак никој воопшто
>и не приметил за што се работи.
>
>  
>
Така е!More information about the Ossm-members mailing list