[Ossm-members] Фрази за прево д

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Dec 10 13:43:58 UTC 2004


> >> - Print Job
>
>  не сум сигурен, но мислам дека треба да е „Работи за печатење“ или
>  пак нешто слично

Задачи за печатење

Ај види со овие корекции (Нино):

> > Кога од вашата апликација ќе пуштите нешто за печатење, податоците
> > за печатење се ставаат на ред за чекање во таканаречена „област за

Кога Вашата апликација праќа нешто за печатење, податоците
се додаваат во редот на чекање (на печатачот), заедно со другите задачи 
за печатење.

(надолу ми изгледа во ред)

П.С. Сериозно си ја сфатил работава, мх? :-)
More information about the Ossm-members mailing list