[Ossm-members] Re: Re: ��

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Thu Dec 16 12:40:24 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>On сре, 2004-12-15 at 21:21 +0100, Georgi Stanojevski wrote:
>
>  
>
>>Значи, сепак распрашај се, кога ќе можеш, кај Гејм одговорниот што ти е 
>>за преводот зашто во билдот не е ставен македонскиот превод.
>>    
>>
Само што инсталирав чит виндозе хикс пе со сп2, и одма после тоа стаибв 
гејм од сорцефоџе

гејмот по дефолт си се стаи на македонски, без никакви подесувања на 
варијабли и слично.  Значи сам си зима подесувања од регионалните 
сетирања на виндозето, така да не се дрвете со тоа,

П.С. стануива збор за гејм 1.1
More information about the Ossm-members mailing list