[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Dec 13 11:44:42 UTC 2004


Во делот Екстра кај OpenOpffice.org види следни грешки:

Упатство за Writer(Пишувач) (Flash)
--> Во ред

Упатсво за Calc(Пресметки) (Flash)
--> фале буква нели? :)

Упатство <--> Упатсво


Упатсво за Impress(Презентации) (PDF)
--> И овде ти фали буква.


More information about the Ossm-members mailing list