[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Dec 13 12:14:51 UTC 2004


Еве уште нешто исто во Екстра делот кај ОpenOffice.org:

Упатство за Calc(Пресметки) (Flash)
Научите како да работите со табели со податоци во OpenOffice.org. 
Овозможено од
„Научите“ треба да е „Научете“

Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list