[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Dec 13 12:18:28 UTC 2004


Зоран Димовски напиша:

> Еве уште нешто исто во Екстра делот кај ОpenOffice.org:
>
> Упатство за Calc(Пресметки) (Flash)
> Научите како да работите со табели со податоци во OpenOffice.org. 
> Овозможено од
> „Научите“ треба да е „Научете“ 


Абе, коа ќе научите дека пред заградата прва има празно место?
More information about the Ossm-members mailing list