[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Dec 13 23:43:01 UTC 2004


Зоран Димовски напиша:

> Сејм вит ју. Знаеш дека исто може и името да се задрже во оригинал, 
> така да нема потреба да е исклучиво на кирилица.
> И молам ти се не налегај на кирилица да се програмите многу глупаво 
> изгледа.МИслам дека во предходната порака на Глиша
> баш убаво ти е напишал од латиница на кирилица и колку е само LAME :)


Толку сваќаш и ти. Не се работи за тоа дали на тебе ти е лејм и дали ти 
звучи лејм. Земи правопис и прочитај малце.

>> Инаку јас ништо не би кирилизирал од ова.  
>>
> Ја ќе те подржувам :) :)


Истото важи и за тебе Глиша.More information about the Ossm-members mailing list