[Ossm-members] Мала корекција

Filip Risteski filip_risteski at mt.net.mk
Mon Dec 13 13:14:02 UTC 2004


Сакам да го замолам операторот на оваа листа, да ја промени мојата е-адреса на листава од 

 

filip_risteski at mt.net.mk

 

во 

 

filip.risteski at gmail.com

 

Го посетив сајтот на он нет, но не најдов сајт за таа намена.

 

Поздрав

Филип

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20041213/6505075f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list