[Ossm-members] mail lista

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Dec 13 17:47:20 UTC 2004


Можеби приметивте дека денеска некое време не работеше mail листава, тоа беше 
додека се правеше мал upgrade на софтверот.

сега сѐ работи како треба.


-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list