[Ossm-members] mail lista

Milos Stolic misos at on.net.mk
Mon Dec 13 22:27:04 UTC 2004


Дамјан wrote:
> Можеби приметивте дека денеска некое време не работеше mail листава, тоа беше 
> додека се правеше мал upgrade на софтверот.
> 
> сега сѐ работи како треба.
> 
> 

Дамјан, зошто во From полето мора да ми стои адресата од хостот од кој 
праќам? Две пораки ми врати така. (пр. ако во from стои 
misos at mail.com.mk, а како smpt користам on.net.mk)More information about the Ossm-members mailing list