[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Dec 14 12:35:32 UTC 2004


На 14 дек 2004 (вторник), Arangel Angov напиша:

d> >>Инаку јас ништо не би кирилизирал од ова.  
> >>
> >Ја ќе те подржувам :) :)
> 
> Истото важи и за тебе Глиша.

И после не си бил накурчен.
Па те замолив да кажеш тие примерите сите што ти ги испокажав како би биле!

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list