[Ossm-members] Re: форум

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Dec 15 18:26:48 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Инаку, форумот и сајтот беа поприлично гадно хакирани, од неколку луѓе
> од кои некој на крај го избришал сајтот.

Некои идиоти сигурно.


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list