[Ossm-members] Re: Банери за фајрфокс на македонски

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Dec 16 23:59:37 UTC 2004


On чет, 2004-12-16 at 23:29 +0100, Georgi Stanojevski wrote:
> На 16 дек 2004 (четврток), Томислав Марковски напиша:
> 
> > > > Овие томе ги напраи:
> > > > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff1.png
> > > > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff.png
> > > >
> > > bravo
> > 
> > Тенкју 8-)
> > Made with GIMP.
> 
> Ќе ти биде тешко да направиш една верзија со размер 90:40 за на
> оссм сајтот.
> 
> Не мораш ништо да менуваш само малку повеќе позадина стави, пошто ги имаш
> оригиналите со нивоа ќе ти биде многу полесно отколку мене. :)

Не го разбират размерот. Мислиш 90х40 пиксели?
Ако е така, ондак можеш и сам:

convert -scale 90x40 ff.png ff-90.png

Ако не, тогаш пиши ми точни димензии :)


-- 
Томислав Марковски

This place just isn't big enough for all of us.  We've got to find a way
off this planet.


More information about the Ossm-members mailing list