[Ossm-members] Re: Re: Банери за фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Dec 17 19:19:07 UTC 2004


На 17 дек 2004 (петок), Томислав Марковски напиша:

> Не го разбират размерот. Мислиш 90х40 пиксели?
> Ако е така, ондак можеш и сам:
> 
> convert -scale 90x40 ff.png ff-90.png
> 
> Ако не, тогаш пиши ми точни димензии :)

Да но така се развлекува сликата. Пошто кога ширината би била 90 кај 
тебе пропорционално должината е 30. 

Во секој случај направи банер со димензии 90х40px.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list