[Ossm-members] Re: Банери за фајрфокс на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 17 17:57:42 UTC 2004


Зоран Димовски напиша:

> Никој не се договорил дека зборовите МОРА така да се пишуваат. Знам 
> цело време зборам за ова, ми скисна веќе, па само да кажам дека 
> ФАЈРФОКС (ако е на мојот јазик) е СРАЊЕ. Дајте нека си стои во 
> оригинална форма.


Неможе.
Get граматика за второ одделение, не знам авторот кој е, ќе се снајдеш.
More information about the Ossm-members mailing list