[Ossm-members] Банери за фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Dec 19 12:25:32 UTC 2004


На 17 дек 2004 (петок), Ivan Stojmirov напиша:

> 
> >Треба некој да го спакува фајрфокс на македонски и да го аплоадува негде 
> >за да ги шириме и банерчињава после.
> >Не би било лошо и уште некој да напраи банери.
> 
> http://users.ossm.org.mk/~stojmir/uploads/ffbuttons/

На planet.linux.net.mk стави ново копче. Јас би идел со некое од тие на
Томе. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list