[Ossm-members] Проблемче

Filip Risteski filip.risteski at gmail.com
Mon Dec 20 15:19:46 UTC 2004


Инсталирав Firefox, и навистина е одличен. Згора на се го додадов и
преводот кој што беше пуштен на листава, но не функционира. Го
рестартирав Firefox, но сеуште се е на англиски.

Филип


More information about the Ossm-members mailing list