[Ossm-members] Проблемче

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Mon Dec 20 15:24:29 UTC 2004


Filip Risteski wrote:

>Инсталирав Firefox, и навистина е одличен. Згора на се го додадов и
>преводот кој што беше пуштен на листава, но не функционира. Го
>рестартирав Firefox, но сеуште се е на англиски.
>
>Филип
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
Процитај на крај во истата порака каде што е линкот до преводот имаши 
објаснување како да го вклучиш:

(инсталирате, и после firefox -UILocale mk-MK -contentLocale MK)More information about the Ossm-members mailing list